Voetbal

Blijft Zeerobben in het spoor van Hardegarijp?

Door Jeroen Pietersma
Elk weekend in de komende periode kan de samenstelling in de top van de ranglijst stuivertje gewisseld worden. En gaat Broekster Boys zich ook mengen in de titelstrijd of is hun blik in eerste instantie gericht op de derde periode?

Zeerobben heeft afgelopen weken twee zeer moeilijke uitwedstrijden tegen De Wâlde en Nijland tot een goed einde weten te brengen. Uit in Idskenhuizen wisten de Harlingers ruim te winnen van hun opponent van aanstaande zaterdag, daarbij dient aangetekend te worden, dat een belangrijke pion op het middenveld Johannes Lindeboom met rood het veld moest verlaten halverwege de eerste helft. Om nog mee te doen om de prijzen heeft VVI een prima prestatie neergezet door thuis te winnen met 2-1 van Be Quick Dokkum. De week daarvoor kregen ze met 5-0 voor de broek in Damwoude, maar een aantal dragende spelers waren toen afwezig. Ook koploper Hardegarijp liet punten liggen tegen deze taaie tegenstander, met twee makkelijk scorende spitsen Draaisma en De Jong. 

Zeerobben heeft in de afgelopen wedstrijden laten zien uit het juiste hout te zijn gesneden. Deze trend zal komende zaterdag een vervolg moeten krijgen in Harlingen tegen deze gerenommeerde tegenstander. Aan Arjen Postma en zijn assistent Heida de keuze voor de juiste strijdwijze en de juiste man op de juiste plek. Voor het publiek wordt het weer een spannende pot voetbal, met naar we hopen veel doelpunten en twee aanvallende ploegen. We heten de gasten uit Idskenhuizen van harte welkom op het Oostersportpark. De selectie van Zeerobben kan naar alle waarschijnlijkheid weer steunen op een brede publieke ondersteuning.
Zaterdag 25 maart, Zeerobben – VVI, aanvang 15.00 uur.

Programma in de tweede klasse I:
Be Quick Dokkum-Broekster Boys
Grootegast FC-Joure SC
Hardegarijp-Stiens SC
Meppel FC-CVVO
Veenwouden SC-TONEGO
Wâlde De-Nijland
Zeerobben-VVI

|Doorsturen

Buienradar



Agenda