Sport

Biljarten in Centraal

Door Jeroen Pietersma
Nadat de eerste wedstrijd al gespeeld werd op 1 december, werd de rest gespeeld op 8 en 15 december. Deze keer was het verdeeld in twee poules van in eerste instantie zeven en acht personen dus in de ene zes en in de andere zeven wedstrijdjes per persoon.

Door trieste omstandigheden viel er al iemand af en door een heuglijke gebeurtenis viel er nog iemand bij weg. Zo begonnen we met twee poules van zeven en zes personen. Onder soms hilarische omstandigheden werden alle wedstrijden afgewerkt. Op een bepaald moment moest Foppe W tegen Harrie biljarten, waarbij Foppe dacht glansrijk te winnen, maar Harrie in de nabeurt nog even vier caramboles bijmaakte en het dus tot een remise kwam.

Op de tweede avond was er dus weer een Harstikkene Heerlijke Hartige Hap op tafel waar bijna iedereen uitgehongerd op aan viel. De rollades waren heerlijk klaargemaakt door Vincent Bouma, de uitstekende kok van Hotel Centraal. Na dit lekkere hapje moesten nog enkele partijen gespeeld worden, waarna de prijzen konden worden uitgereikt. In poule A was dat op de derde plaats Theo Kalksma op twee Jan Faber en als eerste Stef Foekema die alles had gewonnen.
In poule B was de derde prijs voor Frank Ploeg de tweede voor Cor Hobma en de eerste prijs ging naar Ido Homminga die maar een partijtje had verloren.
Iedereen werd zover mogelijk nog prettige feestdagen toegewenst, waarna het officiële gedeelte werd afgesloten.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda