Sport

Bentacera Tobbedanstoernooi 2015 nadert slotweekend

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Terwijl overal in Nederland de thermometers op tilt slaan en links en rechts warmterecords gebroken worden, wordt er door de deelnemers van het Bentacera Tobbedanstoernooi stug doorgespeeld.

Iedereen wil natuurlijk een plaatsje halen in de finales, die in het komende, nog hetere weekend, gespeeld gaan worden. Gelukkig zorgt de organisatie voor parasols en emmers water met sponzen langs de baan, zodat de spelers tussen de games door even afkoeling kunnen zoeken.
Vooral ook voor het talrijk aanwezige publiek is het goed toeven op het Cleem Heeger park, niet alleen door de spannende wedstrijden die er te zien zijn, maar zeker ook door de gratis verkrijgbare hapjes. Zo werd er bijvoorbeeld gisteren genoten van de broodjes Hot Dog van Plus Lunenborg en vanavond staat er kibbeling van Hoek’s Vis & Snacks op het menu. Zowel voor als het na eten was er volop belangstelling voor de stand van Topspin waar menigeen zijn tennisgarderobe aanvulde.
Naast een springkussen voor de jeugd, in het weekend, is er een speciale verrassing voor iedereen die van water houdt. Het sleutelwoord is hierbij, hoe kan het ook anders :“hot”. Nieuwsgierig geworden? Lees dan de rubriek ‘Tobbe Talks” op de site van tvready.nl. Daar wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht.
Ook op de site links naar de prachtige foto’s van Jan Edwin Geertsma (Saywad.nl) en andere weetjes over Tennisvereniging Ready en het Bentacera Tobbedanstoernooi. Te warm om thuis achter de computer zitten? Live kijken naar de wedstrijden kan natuurlijk ook. TV Ready ziet u graag op het Cleem Heeger park.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda