Voetbal

Zaterdag start voorjaarscompetitie Waddenrobkes

Na een paar maanden in de Waddenhal te hebben getraind en wedstrijdjes te hebben gespeeld hebben de Waddenrobkes van Zeerobben afgelopen woensdag voor het eerst weer buiten op het Oostersportpark getraind. De animo was groot zo bleek.

De Waddenrobkes kregen afgelopen woensdag buiten training van gedreven en enthousiaste jeugdtrainers. (Foto: Frans Bode)

Opperhoofd Wietse de Wit was blij verrast toen hij even voor vijf uur al bijna 40 jonge Waddenrobkes kon verwelkomen op de eerste training voor aanvang van de voorjaarscompetitie. Maar gelukkig stond hij er niet alleen voor. Integendeel. Met vijf trainers was de trainersstaf goed bezet. Zij zorgden samen met de kinderen en het prachtige weer voor veel enthousiasme en plezier.  De kinderen waren er weer aan toe om buiten op het veld te trainen zo bleek. Maar ook de ouders ontbraken natuurlijk niet en genoten volop van alles wat voetbal bij de Waddenrobkes zo leuk maakt.

Zaterdag a.s. om negen uur gaat de voorjaarscompetitie voor de Waddenrobkes van start. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen om er zaterdag een vliegende start van te maken. Kinderen die ook willen meedoen aan deze competitie of eerst alleen mee willen trainen zijn van harte welkom. De trainingen zijn elke woensdagmiddag van vijf tot zes uur op het Oostersportpark. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda