Voetbal

Succesvolle tweede editie Champions League Voetbaldagen bij fc Harlingen

HARLINGEN – Na de winterse vakantie week van vorige week waren de velden bij fc Harlingen afgelopen woensdag gelukkig weer begaanbaar en in samenwerking met Buurtsportcoach Stijn en JOGG Harlingen ging de tweede editie van de Champions League Voetbaldagen bij fc Harlingen van start waar ook nu weer veel kinderen op af kwamen. 

JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) is de beweging waarbij iedereen in stad, dorp of wijk zich inzet om gezond eten en bewegen voor jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Een prima initiatief om de Harlinger jeugd van het basisonderwijs nog meer in beweging te krijgen door middel van deze voetbaldagen. Bij een sportieve middag hoort natuurlijk een gezonde kantine. JOGG Harlingen zorgde voor de schalen met fruit en kannen met fruitwater voor de kinderen en de ouders. Na afloop met kon men dan ook niet anders spreken dan over een tweede succesvolle editie van de Champions League Voetbaldagen waarbij de kinderen met heerlijk gezonde rode wangen huiswaarts keerden.

Om mee te doen bij de volgende edities van deze Champions League Voetbaldagen kunnen kinderen van 6-12 jaar zich voor elke ronde opnieuw opgeven. Data zijn 16 mei en 27 juni en worden gehouden van 14.30 uur tot 17:00 uur op Sportpark Vierkantsdijk, Oosterparkweg 8 in Harlingen. Opgeven kan via: schoolactiviteiten@fc-harlingen.nl.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda