Voetbal

Meisjes- en vrouwenoverzicht fc Harlingen

Met vier meisjesteams en een dames elftal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

De eerste wedstrijd van de meisjes van MO11-1 werd helaas verloren met 0-4. Aanstaande zaterdag staat een uitwedstrijd tegen Anjum MO11-1 op het programma.

Na een kleine uitglijder vorige week hebben de meisjes van MO13-1 zich weten te herpakken. De thuiswedstrijd tegen SJO Warga WWS MO13-1 wisten ze met 8-0 te winnen. Zaterdag reizen de koplopers af naar Marum alwaar ze het op gaan nemen tegen ST Marum/Westerkwartier MO13-1.

Na de winst van vorige week hebben de meisjes van MO13-2 de smaak te pakken. Tegen de nummer 2 MKV'29 MO13-2 speelden ze afgelopen zaterdag gelijk (2-2). Voor aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Dokkum MO13-1 op het programma.

Zaterdag komt koploper SC Franeker MO17-1 het opnemen tegen de MO17-1 van fc Harlingen. Deze wedstrijd begint om 11.00 uur bij fc Harlingen. 

De Vrouwen 1 van fc Harlingen reizen zaterdag af naar St. Annaparochie voor de uitwedstrijd tegen St. Annaparochie VR2. Deze wedstrijd begint om 11.30 uur.3,

|Doorsturen

Buienradar



Agenda