Voetbal

Meet & greet Dirk Kuyt bij Zeerobben

De vooraankondiging van het bezoek van Dirk Kuyt aan Zeerobben heeft de tongen wel losgemaakt. Na de primeur in de Harlinger Courant van vorige week werd het artikeltje op de site van Zeerobben (en ook op andere lokale sites) intensief gelezen en kregen de berichtjes op Twitter en Facebook ook veel clicks en likes. Al met al een indicatie dat het maandagavond best eens gezellig druk kan worden op het Oostersportpark.

Waarom Kuyt naar Zeerobben?

Na zijn actieve carrière als profvoetballer gaat Dirk Kuyt zich volledig storten op een carrière als trainer. Zijn eerste noodzakelijke stap daartoe is het volgen van de cursus TC-1. Die cursus wordt dit seizoen ook gevolgd door hoofdtrainer Arjen Postma van Zeerobben en hij zit in één groep met Dirk Kuyt. Kuyt loopt in het kader van die cursus momenteel stage bij Quick Boys in Katwijk, uitkomend in de derde divisie en afgelopen zaterdag nog met maar liefst 7-0 zegevierend tegen ONS Sneek.

 

De gehele groep cursisten is maandagavond te gast bij Zeerobben alwaar zij een training van Arjen Postma aan de selectie van Zeerobben 1 zullen volgen en analyseren als onderdeel van hun cursus. Ze komen vast kijken wat nou het geheim van Zeerobben (en Arjen) is…

Wij weten natuurlijk allemaal dat een niet te onderschatten onderdeel van die successen van Zeerobben de gezamenlijke maaltijden van de hand van Nel Kingma is. Dat gaan deze mannen dan ook meemaken, want voorafgaand aan de training zullen ze een gebruikelijke sportmaaltijd van Nel voorgeschoteld krijgen. Succes verzekerd!

 

Meet & Greet

Dirk Kuyt heeft zijn medewerking toegezegd aan een Meet & Greet sessie vanaf 18.45 tot uiterlijk 19.30 uur als de training van Zeerobben 1 start. Vanwege de verwachte toeloop worden maatregelen getroffen om een ordentelijk verloop te realiseren.

De meet & greet zal plaatsvinden in de kantine. De ingang van de kantine is voor deze gelegenheid via het terras aan de voorzijde. Daar wordt de toegang tot de kantine geregeld door functionarissen van Zeerobben. Zeerobben vraagt iedereen zich aan de aanwijzingen van deze vrijwilligers te houden. In groepjes naar binnen, handtekening/foto en dan meteen door. De bar is open, de koffie, thee en fris staan klaar en je mag best even blijven hangen om te kijken hoe deze meet & greet verder verloopt. Graag zelfs.


Iedereen is welkom, lidmaatschap van Zeerobben is geen voorwaarde. Zeerobben is een open club en gunt iedereen in Harlingen en wijde omgeving deze unieke kans om onze 104-voudige international te ontmoeten. Wie weet sta je op de foto met de toekomstige trainer van Feyenoord, het Nederlands Elftal of misschien wel een internationale topclub.
Natuurlijk is ook iedereen welkom om de aansluitende training van Zeerobben 1 te bekijken. Wel wordt gevraagd Kuyt en zijn mede-cursisten tijdens en ook na de training met rust te laten.

 

Samengevat

Datum: maandag 29 januari 2018
Tijd: 18.45 - 19.30 uur
Locatie: Clubhuis Zeerobben, Oostersportpark, Harlingen

|Doorsturen

Buienradar



Agenda