Voetbal

Jeugdjournaal

De dag begon droog maar gaandeweg de ochtend viel er steeds meer regen en werd het uiteindelijk op de mooiste dag van de week niet meer droog. Voor de toeschouwers vervelend maar de spelers hadden het amper in de gaten en genoten er weer volop van.

JO19

JO19-1 maakte in de wedstrijd tegen Bolsward geen fouten. Nog wel kwam de ploeg op een 1-0 achterstand maar uiteindelijk bleef Zeerobben geconcentreerd spelen en boekte een overtuigende 4-1 overwinning. Balk en Zeerobben blijven de ranglijst aanvoeren. Morgen uit naar Sneek Wit-Zwart.

 

JO17

En wederom mocht JO17-1 in de divisie 3 punten bijschrijven. De uitwedstrijd bij Drachtster Boys leverde een 2-3 overwinning op. De laatste vier wedstrijden leverden 12 punten op en dus een keurige zesde plaats op de ranglijst. Zaterdag wacht de koploper Blauw Wit. JO17-2 verloor de uitwedstrijd bij fc Harlingen met 4-1 maar staat nog op een keurige vierde plaats. JO17-3 speelde met 1-1 gelijk tegen de nummer drie LSC.

 

JO15

In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO15-1 met 3-6 van d’ Olde Veste uit Steenwijk.

 

JO14

JO14-1 kwam in Leeuwarden bij Frisia net iets tekort. Het werd uiteindelijk 5-4 voor Frisia. Ook geen punten voor JO14-2 dit keer. Zij verloren met 5-1 van ST IJVC/Blauwhuis.

 

JO13

Het bleef spannend tot de laatste minuut maar uiteindelijk verloor JO13-1 met 2-3 van Drachtster Boys ondanks de vele kansen die Zeerobben kreeg. Morgen vroeg op pad richting Buitenpost. Ze hebben er lang op moeten wachten maar afgelopen zaterdag boekte JO13-2 een prachtige 0-1 overwinning op LSC.

 

JO12

JO12-1 won op het Oostersportpark met 4-2 van St. Annaparochie.

 

JO11

JO11-1 was al vroeg op pad en won in St. Annaparochie met maar liefst 4-7. Ook JO11-1 kwam met een ruime overwinning thuis. Zij wonnen in Oosterend met 1-6 van SDS. JO11-3 kon het in Arum niet bolwerken tegen SJO Arum/Stormvogels en verloor met 6-1.

 

JO10/JO9/JO8

In deze categorie komt de jeugdafdeling inmiddels al met tien teams uit. Hier worden nog geen uitslagen en standen bijgehouden. Dit is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen. Hier draait het om vergroten van het spelplezier van de pupillen. 

 

De dag van morgen

Morgen wederom een drukke zaterdag om het Oostersportpark. De eerste wedstrijden beginnen alweer om 8.45 uur. Om 9.00 uur spelen de Waddenrobkes weer en de laatste jeugdwedstrijd begint thuis om 13.00 uur. En met nog eens elf uitwedstrijden is de zaterdag voor velen natuurlijk de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda