Sport

D&G airco service squash competitie

Maurice Chevallier – Leon Bambach
Maurice wist direct de druk goed op te bouwen en liet Leon flink lopen. Maurice pakte de game met 11-4. In de tweede game waren de kansen gekeerd en kon Leon ook zijn spel goed spelen en moesten beiden flink aan de bak. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en we zagen ook dat Maurice veel fouten maakte en daar maakte Leon goed gebruik van. Na vele spannende momenten was het toch weer Maurice die de winst pakte met 11-9. In de derde game speelde Maurice weer als vanouds en wist hij de ballen weer goed weg te leggen. Maurice hield het spel dan ook goed in de hand en pakte de punten. Leon probeerde het nog wel en liep op ieder bal met hoge snelheid, maar ook dan red je het vaak net niet. Maurice won de game met 11-4 en in sets met 3-0

Erik Menks – Michel v.d. Ploeg
Erik en Michel staan altijd garant voor een stevige pot squash en hadden zich goed voorbereid. In de eerste game vlogen de vonken er direct vanaf en zagen we spetterende rally’s. De eerste game was na vele spannende rally’s voor Michel met 11-4. In de tweede game werden de rally’s alsmaar langer en zwaarder en trokken beiden de hele trukendoos open. Nu was het Erik die de game pakte met 11-7. In de derde game ging het helemaal gelijk op en zagen we een prachtig squashspel met veel variatie. Ook nu was het weer Erik die na vele slopende rally’s de game net pakte met 11-9. En ook in de vierde game bleven beiden gaan voor iedere bal en speelden ze een wedstrijd als nooit tevoren. Ook deze game kon lang beide kanten op en dat zijn eigenlijk de mooiste wedstrijden waarbij je aan elkaar gewaagd bent. Ook deze game was na veel strijd voor Erik met 11-8 en in sets met 3-1 maar met deze standen had het ook zomaar anders kunnen zijn en dan kun je moe maar voldaan terug kijken op een mooie partij.

Martijn Middel – Sjors Wierstra
Martijn en Sjors kennen elkaars spel door en door en spelen dan ook vaak samen. De eerste game wist Martijn te pakken met 11-5. Ook in de tweede game was het Martijn die het spel goed controleerde en de punten naar zich toe trok. Maar je kunt ook zien dat Sjors zijn spel steeds sterker word en met blijven lopen op iedere bal pak je toch nog wel punten. Ook deze game was weer voor Martijn met 11-5. Ook in de derde game was het Martijn die het spel dirigeerde en bleef Sjors lopen. Ook deze game was weer voor Marijn met 11-3 en in sets met 3-0 maar ook zeker Sjors heeft weer veel opgestoken van deze partij.

Michel v.d. Ploeg – Simon Bambach
Ze hadden er zin in en gingen er volop tegenaan we zagen dan ook direct pittige rally’s. Het was Michel die de eerste game op zijn naam wist te schrijven met 11-8. In de tweede game was het Simon die een klein voordeel aan zijn kant had en won de game met 11-9. Het bleef een gelijk opgaande strijd ze waren volledig aan elkaar gewaagd en dan zie je meestal een fraai squash spel. Ook nu was het weer Simon die de game pakte met 11-9. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen, maar Michel ging voor de gelijkmaker. En langzaam maar zeker kon Michel een klein voordeel weer uitbuiten, maar het ging moeizaam. Echter het werd toch de gelijkmaker voor Michel met 11-9. En dan is het alles of niks en ga je voor iedere bal. Ze waren volledig aan elkaar gewaagd en knokten voor ieder punt. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Uiteindelijk was het Michel die de overwinning net kon binnen halen met 11-9 en in sets met 3-2 maar zeker een schitterende partij voor beide spelers die alles uit de kast haalden om de punten te pakken. Moe maar voldaan zaten ze uit te puffen en de partij te evalueren.

Bas Koudenburg – Leon Bambach
Bas hield direct het spel strak in de hand want ook Leon kan al verrassend scoren en met zijn snelheid wordt dan al snel lastig. Bas pakte de eerste game met 11-5. In de tweede game wist Leon het voordeel aan zijn kant te houden en pakte zomaar een voorsprong van 7-2. Bas moest er flink tegenaan om deze achterstand weg te poetsen want voor je het weet pakt de tegenstander de game. Bas wist het spel weer naar zich toe te trekken en won nipt met 11-9. In de laatste game hield hij het spel strak in de hand en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Leon een leerzame partij.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda