Nieuws

Zwemvereniging De Vikings zoekt bestuursleden

ZV De Vikings (135 leden van 7 tot 60+) zoekt nieuwe bestuursleden die de vereniging verder willen ontwikkelen. De ruim 70 jaar oude zwemvereniging is dringend op zoek naar een voorzitter, secretaris, penningmeester en een algemeen bestuurslid.

De bestuursleden hebben allen een vaste taak en komen hiervoor één keer per maand bijeen (met uitzondering van de zomermaanden).

ZV De Vikings is sinds 1947 een zwemvereniging waar je leert je zwemtechniek te verbeteren. Op dit moment doen leden van de vereniging mee aan wedstrijden voor de allereerste beginners tot en met de Nederlandse Kampioenschappen. Daarnaast heeft de zwemvereniging een eigen masterafdeling en organiseert ZV De Vikings de 2 km Zeezwemtocht, de Casper di Roblestocht en de Cityswim door de grachten van Harlingen.

Op competitieniveau trainen en zwemmen de Vikings al twee jaar samen in een ‘start gemeenschap’ met de Franeker zwemclub FZC’54. Dit sterke team staat bovenaan in de competitie, met kans op promotie naar landelijk B-niveau. Deze sterke samenwerking willen we intensiveren. Ook dat vraagt aandacht van het bestuur.

 

Tijdens de aankomende algemenen ledenvergadering neemt De Vikings afscheid van een aantal bestuursleden. De Vikings staat te springen om nieuwe kandidaten: zonder bestuur kan de zwemvereniging niet voortbestaan, omdat de vereniging dan niet startgerechtigd is. Aanmelden en meer informatie via info@zvdevikings.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda