Nieuws

Zesde gitaaruitvoering Harry Greve

MIDLUM - Leerlingen van Harry Greve geven zaterdagavond 3 februari in dorpshuis De Spil in Midlum een gitaaruitvoering. Het is de zesde editie van de gitaaravond van Harry Greve, die gitaar- en basgitaarlessen geeft.

Harry Greve. (Foto: Jeanette Wouthuis Fotografie)

De gitaaruitvoering verloopt wederom volgens het beproefde concept: de gitaarleerling kiest een favoriet nummer en voert dit uit met een begeleidingsband, bestaande uit ervaren muzikanten. De band bestaat dit jaar uit: Karin Broeksma (Kaatje Zingt), Dicky Power, Gert Jan de Valk (ex-Muskee, De Midlummels), Sjirk de Vries (Op Sien Plaats), Wilte de Haan (Pleegzusters), Marcel van der Heide (Delta V), Luc De Vries (D’drive) en Harry Greve.

Op het repertoire staat muziek van onder anderen John Mayer, Tom Petty, Gary Moore, Stevie Wonder, maar ook Franstalige muziek van Marc Levoine.

Na afloop een muzikale inzending van (mystery guest) ‘Theo Midlummel’ met als thema ‘De gitaar in Disco’. De zesde editie van Harry Greve’s gitaaruitvoering wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Vogelaar Audio, Maatschap De Jong-Velsma, P De Ried, Hoeks Fish & Food, Grafisch Centrum Harlingen. De uitvoering begint om 20.00 uur. Entree € 10 (tot en met 15 jaar € 5).

|Doorsturen

Buienradar



Agenda