Nieuws

Stedelijke Muziekvereniging zoekt hulp bij papiercontainer

HARLINGEN – De Stedelijke Muziekvereniging Harlingen zoekt een vrijwilliger die regelmatig een oogje in het zeil houdt bij de papiercontainer. De container staat bij de kringloopwinkel van Omrin, en laatste tijd maken veel mensen er een rommeltje van, en nu dreigt de container weggehaald te worden. Hulp is dus hard nodig.

De Stedelijke Muziekvereniging Harlingen draait financieel grotendeels op de opbrengst van het oud papier. De container waarin het papier wordt verzameld, staat alweer geruime tijd achter de kringloopwinkel aan de kant van het kanaal. Veel mensen deponeren hier het papier en daar is ’t Stedelijke uiteraard heel gelukkig mee.

 

Er zijn helaas ook sommige mensen die allerlei rotzooi bij het papier gooien. Verder wordt het papier naast de container gezet en waait het over het terrein heen, dit tot ergernis van de mensen van de kringloopwinkel. Het is zelfs zo erg, dat Omrin er aan denkt de container te verwijderen. Dit zou voor de muziekvereniging een ramp zijn.

 

Iedereen kan een steentje bijdragen door het papier netjes achterin de container neer te zetten. Ligt er wat buiten of vóór de container, doe het even in de container, is het verzoek van de muziekvereniging. Er wordt door Omrin een camera geplaatst, zodat men ook ’s avonds en ’s nachts een oogje in het zeil kan houden.

 

Hoewel leden zo nu en dan een kijkje zullen nemen, wordt er nog een vrijwilliger gezocht die dagelijks de boel wil controleren, dit tegen een kleine vergoeding. Interesse? Neem contact op met Ubbo Posthuma via 06-49219384 of Gert Hegge via 06-51228014.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda