Nieuws

Plekje gezocht

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Pieter is een gecastreerd en vrij groot middenslag konijn van helaas onbekende leeftijd. Toen Pieter bij ons binnenkwam was hij vrij onzeker en vond hij het nog erg spannend, nu hij langer bij ons zit laat hij zich steeds beter aanhalen maar hij is absoluut niet de stoerste. Hij is vrij snel gestrest, dus zal ook in zijn nieuwe omgeving even tijd nodig hebben om te wennen.

Hier in de opvang zijn natuurlijk veel geluiden en geuren die het voor hem allemaal wat spannender maken. Hopelijk zal hij in een rustige omgeving dan ook sneller opbloeien en wat meer van zichzelf laten zien. Pieter zit inmiddels al enkele maanden (sinds 20 september 2017) bij ons in de opvang, uiteraard gunnen we hem dan ook zo spoedig mogelijk een leuk, permanent plekje!

We denken dat Pieter vanwege zijn bescheiden aard niet zo geschikt zal zijn voor bij kinderen of in een drukke omgeving. Wat hij wel erg leuk zou vinden is een mooi ruim verblijf met gezelschap van een leuke dame! Een konijnenren of konijnenbult, aangekleed met wat buizen of speelgoed in de tuin kan erg mooi zijn, Pieter zou voor zo’n plekje in ieder geval enorm dankbaar zijn!

 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda