Nieuws

Leefbaarheidsinitiatieven Noardwest Fryslân krijgen extra ondersteuning

LEEUWARDEN - Projecten in Noardwest Fryslân die de leefbaarheid in dorp, wijk of stad bevorderen krijgen vanuit Streekwurk Noardwest Fryslân extra steun.

Initiatiefnemers die bij het Iepen Mienskipsfûns van de provincie Fryslân een aanvraag hebben ingediend of van plan zijn dat te doen, kunnen een beroep doen op het BuitenGewoon Gilde, een team van deskundigen. Zij gaan hen helpen om van hun plan een succes te maken. Op 8 maart is er een informatieavond.


Het BuitenGewoon Gilde is een non-profitorganisatie bestaande uit coaches die lokale projecten bijstaan. Zij gaan in opdracht van Streekwurk Noardwest Fryslân initiatiefnemers helpen bij het vinden van donateurs en vrijwilligers. Tijdens de informatieavond op 8 maart geven ze tips en trucs hoe je social media inzet, hoe je de krant haalt en hoe je op radio en televisie komt. Ook geven ze antwoord op de vraag hoe je ervoor zorgt dat sponsoren en leden meer gaan doen dan geld geven alleen. Na afloop kunnen belangstellenden zich opgeven voor twee gratis workshops.

 

De informatieavond op donderdag 8 maart vindt plaats in Dorpshuis Nij Franjum te Marsum en begint om 19.30 uur. Aanmelden en meer informatie: 0517-380733 en www.buitengewoongilde.nl/streekwurk.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda