Nieuws

Jumbo Olaf Hermus start spaaractie voor verenigingen

HARLINGEN - Jumbo Olaf Hermus stelt 6000 euro beschikbaar voor sportverenigingen. Dertien Harlinger sportverenigingen doen mee aan de actie die aanstaande maandag van start gaat en loopt tot en met zondag 1 april.

KV Eendracht wil de opbrengst van de Jumbo-actie gebruiken voor de aanschaf van kaatsballen, kaatshandschoenen en extra kledingsets. En Eendracht maakt graag kans op een bonus. Voor Eendracht is dit alvast de eerste actie. Op de foto laten de dames én heren, die elke maand de bingo bezoeken in ’t Skuulhoekje, zien dat ze deze actie een warm hart toedragen en zeker hún Eendracht zullen steunen.

Klanten krijgen bij elke 10 euro een ‘sponsorvoucher’ met een unieke streepjescode. Dit punt kunnen ze bij een actiekast scannen en middels een touchscreen aan een vereniging naar keuze schenken.

 

De deelnemende verenigingen zijn: Harlinger Mixed Hockey Club, Volleybal Verenging Harlingen, Okkehel, Zeerobben, fc Harlingen, V&K-Stenen Man, de Vuurzee van Roeivereniging De Vlammetjes, Green Lions, Zwemvereniging Vikings, Boulegoed, HBC de Wadden, kv Eendracht en tv Ready.

 

Aan het eind van de actie wordt 5000 euro verdeeld op basis van het aantal gedoneerde punten per vereniging. De drie verenigingen die zorgen voor de meeste reuring rond de actie, krijgen een bonus van 500, 300 of 200 euro. De jury die dit beoordeelt, wordt gevormd door medewerkers van de Jumbo.

 

“Negen van de tien sollicitanten die ik krijg, hebben als hobby gamen”, zegt Olaf Harmus. “Het is belangrijk om de jeugd aan het sporten te krijgen. Als ik een klein steentje kan bijdragen, dan ben ik daar tevreden mee.”

De deelnemende sportverenigingen kunnen elk een dag in een weekend actie voeren bij de Jumbo. Een aantal verenigingen heeft al een dag gereserveerd. Boulegoed wil er een tijdelijke boulebaan aanleggen en de Vuurzee wil met een sloep naar het parkeerterrein bij de Jumbo.

Roeivereniging De Vlammetjes met roeisloep De Vuurzee: “Ook wij willen uiteraard een graantje meepikken. Er is alleen één maar... wij hebben niet zoveel leden als bijvoorbeeld de lokale voetbal- of hockeyvereniging. En om onze fans nou te verplichten de komende weken voor een weeshuis boodschappen te gaan doen bij de Jumbo, gaat ons net ietsje te ver. Aangezien in maart het roeiseizoen weer begint, is het ook niet de bedoeling dat we zelf voor extra ballast gaan zorgen in de vorm van aangegroeide extra kilo’s om maar zoveel mogelijk spaarpunten binnen te halen. Daarom willen we hierbij heel graag een beroep doen op uw solidariteit en ons als roeivereniging een warm hart toe te dragen door zoveel mogelijk punten voor ons te sparen.”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda