Nieuws

Jan Blom en Tetje Blom-Schaafsma 60 jaar getrouwd

Jan Blom (17 juni 1942) en Tetje (Teddy) Schaafsma (9 oktober 1941) zijn vandaag zestig jaar getrouwd. Ze zijn beiden 80 jaar, super fit en een enthousiast echtpaar dat hun hele leven altijd samen hard heeft gewerkt in de horeca.

Burgmeester Ina Sjerps heeft het echtpaar namens de gemeente Harlingen hartelijk gefeliciteerd. (Foto: Ubbo Posthuma)

Ze zijn getrouwd op 20 juni 1962 in Leeuwarden. In 1963 werd zoon Henk Jan tijdens de Elfstedentocht geboren, in 1965 zag Annet het levenslicht, in 1969 Esmeralda en in 1970 Samantha. Inmiddels is het echtpaar gezegend met 11 kleinkinderen.

In 1966 zijn ze in Steenwijk in de horeca begonnen met een bar en met een discotheek. In 1979 zijn ze weer teruggegaan naar Friesland en hebben ze samen het beheer gehad over diverse dorpshuizen. De vakanties en vrije tijd gebruikten ze om te zeilen. Eerst jaren met de kinderen en later met z’n tweeën. Ze zijn overal geweest; van Engeland tot de Oostzee. Tien jaar geleden hebben ze de boot ingeruild voor een camper en ze toeren samen door Europa. Een onafscheidelijk echtpaar dat nog jaren wil genieten van elkaar, hun kinderen en kleinkinderen.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda