Nieuws

Het Harlinger Volkstoneel speelt ‘SUPER’

HARLINGEN – Het Harlinger Volsktoneel speelt vrijdag 13 en zaterdag 14 maart het toneelstuk ‘SUPER’ in de Midlumerlaankerk (beide avonden 20.00 uur). Zoals het Het Harlinger Volkstoneel betaamt, wordt ‘SUPER’ in het Harlingers opgevoerd, door ouwe en jonge seunen en ontbreekt ook de Harlinger humor niet.

‘SUPER’ is een toneelstuk in twee delen, geschreven door Doet Velthuis, die ook de regie doet. Net als voorgaande jaren heeft Velthuis ook voor ‘SUPER’ een aantal mooie liedteksten geschreven op welbekende melodieën. De muziek en zang worden verzorgd door Wiebe van Dijk, Dirk Kracht, Marlies van Bon en Coen Outhuyse. 

In ‘SUPER’ runt filiaalhoudster mevrouw De Bruin haar Superkoop; een ouderwetse buurtwinkel mét kletskassa en trouwe klantenkring, kortom een sociaal gebeuren. Het veeleisende rayonhoofd, een opstandige kleinzoon en lastige klanten maken het mevrouw De Bruin echter niet gemakkelijk. Als ze dan ook nog gedwongen wordt te moderniseren, wil mevrouw De Bruin er de brui aan geven. Maar dan komen de vaste klanten in actie. Hun ‘buurtsje’ zonder Superkoop? Dat laten ze niet gebeuren!

Kaarten zijn te koop bij Poiesz en Zensa Moda in Harlingen. Wie slecht ter been is of om een andere reden niet naar deze winkels kan, mag kaarten bestellen via 0517-416165.

|Doorsturen

BuienradarAgenda