Nieuws

‘Het Eindeloze Blauw’ muzikaal logo TSRH2018

Het lied ‘Het Eindeloze Blauw’ van de band Skævver wordt het anthem of muzikaal logo van The Tall Ships Races Harlingen 2018. 

U kunt het lied beluisteren op Soundcloud.

 

De band Skævver wordt met dit lied het muzikale logo van de Tall Ships Races en zal op 3 en 4 augustus op het hoofdpodium staan. Daarnaast zal hun nummer gebruikt worden onder diverse uitingen zoals de promofilm en de ‘aftermovie’.

 

Skævver is in 2014 opgericht. De Friese band staat met vijf man sterk op het podium. Jos Harteveld is zanger samen met Gert Scheffer die ook gitaar speelt. Johan Hovinga speelt bas en daarnaast zit Mark Jongedijk achter het drumstel en Marco Slump achter de Hammond. De band wisselt rocknummers af met ‘power ballads’.

 

Na een oproep voor muzikaal talent kwamen er vijftien inzendingen, die varieerden van gezongen teksten tot alleen muzikaal geluid. Uit de vijftien inzendingen is door de jury een top vier opgesteld: Broken Brass Ensemble, Jorn Piëst, Teatse Vogelaar en Skævver. De jury koos uiteindelijk Skævver met het nummer ‘Het Eindeloze Blauw’.

 

De overige drie finalisten wordt eveneens een podiumplek aangeboden tijdens de Tall Ships Races.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda