Nieuws

Heerlijk Binnen in paasweekend

In het paasweekend van vrijdag 30, zaterdag 31 maart en zondag 1 april kan Harlingen zich weer opmaken voor een nieuwe editie van het culinaire festival ‘Heerlijk Binnen’. Het Entrepotgebouw is wederom het middelpunt wordt omgetoverd tot één groot culinair foodwalhalla waar iedereen ‘Heerlijk Binnen’ kan genieten  en smullen.

Het Foodfestivalkent een gevarieerd programma. Het festival wordt vrijdag om 15.00 geopend met een VrijMiBo onder begeleiding van easy tunes van DJ Jaz. Vrijdagavond wordt er gestart met een ‘Show van Mode’. Heerlijke hapjes en drankjes ontbreken natuurlijk niet die avond, eveneens als de rest van het weekend.

Divers aanstormend talent - bands en singer-songwriters - laten hun repertoire horen. Aansluitend is er een DJ zodat de voetjes ook nog van de vloer kunnen. Er zijn diverse kinderactiviteiten tijdens Heerlijk Binnen.

En als klap op de vuurpijl een Heerlijk Binnen Paasbrunch op zondag, eerste paasdag. Het is een paasbrunch voor jong en oud, van 11.00 tot 14.00 uur. Kosten: € 25 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen tot 15 jaar. Brunchkaarten zijn verkrijgbaar bij Ons Food&Wine, Brasserie De Jasmijn en Blended By Daan. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda