Nieuws

‘Happy Family’ bij Harlinger Volkstoneel

De jaarlijkse toneelvoorstelling van het Harlinger Volkstoneel is afgelopen vrijdag en zaterdag opgevoerd in Stadsschouwburg Trebol. De bezoekers hebben een leuke avond gehad, want opnieuw had regisseuse Doet Velthuis voor een prachtig Harlinger blijspel gezorgd, met veel verwikkelingen en humor.

Oom Anton mag de pasgeboren baby even vasthouden. (Foto: HC – Ubbo Posthuma)

Door Ubbo Posthuma

 

De groep Just4Fun speelde vooraf verschillende evergreens en dat was voor het publiek leuk binnenkomen. Om 20.00 uur opende Ada Huizenga de avond en heette iedereen hartelijk welkom. Zij moest voorzitter Fred Attema excuseren, hij lag met griep op bed.

 

Op vrijdagavond werd bij het begin van de avond een gezamenlijk lied gezongen. Dit onder begeleiding van Just4Fun en op de melodie van ‘Nowhere man’ van The Beatles. Zaterdagavond kreeg dit een geheel andere wending. Bij de opening riep Ada Huizenga ‘Hallo Allemaal’. Dit had ze beter niet kunnen zeggen, want de hele zaal begon dit bekende liedje uit de tv serie ‘Luizenmoeders’ spontaan mee te zingen en ook de band viel in, wat leidde tot hilariteit.

Lees de volledige recensie in de HC van vrijdag 23 februari 2018.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda