Nieuws

Drukbezocht F1-feest bij Jumbo Olaf Hermus

HARLINGEN – Grote drukte zondagmiddag op het parkeerterrein van de Jumbo. Van 12.00 tot 16.00 uur kon men de formule 1 racewagen van Max Verstappen bewonderen. Zonder Max, maar wel met de bekende autocoureur Jan Lammers en later F1-verslaggever Jack Plooij.

Velen vergaapten zich aan de F1-bolide van Max Verstappen.

Er kwamen 5000 tot 6000 mensen naar de F1-dag van de Harlinger Jumbo, vertelt Olaf Hermus. Velen kwamen voor de bolide van Max Verstappen, maar ook voor Jan Kammers en niet in de laatste plaats voor F1-verslaggever Jack Plooij. “Hij is razned populair”, vertelt Olaf Hermus. “Dat heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

 

Men kon de F1 wagen echter niet aan raken. Hij stond geparkeerd op een vrachtwagen van de Jumbo veilig achter doorschijnend plastic. Terwijl vaders en andere liefhebbers likkebaardend de snelle bolide van Max bewonderden, waren er voor de kinderen ook diverse attracties. De op accu aangedreven autootjes waren bijzonder in trek en ook het opgestelde luchtkussen had over aandacht niet te klagen. Ook mochten er korte ritjes gemaakt worden in F1 medical car, wat al voor veel sensatie zorgde. Een bijzonder geslaagde middag dankzij Jumbo Olaf Hermus.

HC-verslaggever Ubbo Posthuma en Jan Lammers. (Foto: A. Zijlstra)

Racen op het parkeerterrein van de Jumbo. (Foto: HC - Ubbo Posthuma)

|Doorsturen

Buienradar



Agenda