Nieuws

445 Aanmeldingen voor Spijkerstad: meer vrijwilligers nodig

HARLINGEN - De inschrijving voor de kindervakantieweek Spijkerstad zit erop. Er hebben zich 445 kinderen ingeschreven voor ‘Verhalen van de woeste waterwereld’. Er zijn echter nog te weinig vrijwilligers, waardoor niet alle ingeschreven kinderen kunnen meedoen.

Op enkele dagen komt de organisatie, Jongerenwerk Harlingen wel tien vrijwilligers te kort. En de opruimdag (vrijdag) is zeer krap bezet. “Veiligheid staat boven alles, we hebben gewoon meer handen en ogen nodig”, meldt Ellen Uivel van het jongerenwerk. “Anders zijn we genoodzaakt te gaan loten.”

 

Het vrijwilligerswerk bestaat uit diverse hand- en spandiensten, hulp in de catering, opbouwen en afbreken, activiteiten en groepen begeleiden, enzovoort.

 

Het gaat om de eerste week van de zomervakantie, maandag 23 juli tot en met donderdag 26 juli, van 9.00 tot 15.00 uur. Vrijdag 27 juli is de opruimdag.

 

Meer weten? Bel of mail Ellen Uivel via 06-12743822 of e.uivel@harlingen.nl. Inschrijven als vrijwilliger kan op www.jongerenwerkharlingen.nl (onder de link inschrijving vrijwilligers Spijkerstad). Opgeven voor 16 april. Bij onvoldoende vrijwilligers wordt er op 18 april geloot. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda