Zeerobben F6 wint zaalvoetbaltoernooi KNVB

Het is Zeerobben F6 afgelopen zaterdag gelukt om zaalvoetbalkampioen te worden. In de laatste wedstrijd tegen MKV ?29 F8 had Zeerobben aan ??n punt genoeg maar won ook deze wedstrijd en werd dus de terechte kampioen in de zaal.

De zeer enthousiaste F-afdeling van Zeerobben is de hele winter al actief op en rond de velden. Er werden enkele onderlinge zaalvoetbaltoernooitjes in de Waddenhal gespeeld en vorige week zaterdag werd er nog een toernooi buiten op het veld gespeeld. Maar naast deze activiteiten hadden F1, F3, F4, F5 en F6 zich ook nog ingeschreven voor het zaalvoetbalkampioenschap van de KNVB dat door de gehele provincie in verschillende sporthallen gespeeld wordt.

En alle teams deden dat uitstekend. F1 sloot het toernooi af met een derde plaats. F3 deed ook lang mee om de prijzen maar kwam uiteindelijk net iets tekort waardoor het op een keurige tweede plaats eindigde. Ook F4 was terug te vinden in de top van het klassement met een derde plaats. F5 werd vierde en F6 werd dus kampioen. Maar daarvoor moesten er gedurende de winterperiode wel eerst negen wedstrijden gespeeld worden tegen onder andere Oosterlittens F2, SDS F3, Frisia F13 en MKV F8. F6 verloor uiteindelijk maar één wedstrijd en dat was de wedstrijd tegen de nummer twee Leovardia F6. De rest van de wedstrijden werd gewonnen en met 24 punten uit negen wedstrijden kon afgelopen zaterdag dan ook de kampioensschaal uitgereikt worden aan de spelers en begeleiding van F6. Zeerobben heeft er alweer een kampioen bij.