Voetbal

Waddenrobkes weer van start

Door Jeroen Pietersma
Na de wintercompetitie in de Waddenhal en een aantal trainingen op het veld gaat zaterdag op het Oostersportpark de voorjaarscompetitie voor de Waddenrobkes weer van start (zie adv. elders in deze krant). De landencompetitie is en blijft een groot succes onder de 5- en 6-jarigen. Zowel jongens als meisjes genieten van het voetballen bij de Waddenrobkes.

Elke zaterdagochtend om 09.00 uur gaat deze competitie van start op het Oostersportpark. De Waddenrobkes spelen alleen maar thuiswedstrijden en dat is natuurlijk ideaal voor zowel ouders als overige familieleden. Er worden elke speelronde drie wedstrijdjes door alle teams gespeeld. Elk team bestaat uit vier of vijf spelers die een gelijkwaardige competitie spelen. Na afloop van de wedstrijdjes mogen de kinderen penalty’s nemen voor de penalty-bokaal. De winnaar van de penalty-bokaal mag ook op de familiedag meedoen aan de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal. De competitie duurt tot en met mei en dan weten ze wie er dit voorjaar kampioen is geworden van de landencompetitie en Italië gaat opvolgen. Op de website van de club worden de standen bijgehouden en zijn regelmatig fotoreportages terug te vinden.
Jongens en meisjes (5 en 6 jaar) die graag mee willen doen aan deze spannende competitie en kennis willen maken met het voetbal kunnen contact opnemen met coördinator Elina Brouwer (06-52086558) of een kijkje komen nemen tijdens de trainingen die elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur worden gegeven. Op www.zeerobben.nl is meer informatie terug te vinden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda