Voetbal

Waardebonnen Zeerobben zeer gewild

Door Jeroen Pietersma
De sponsoractie die Zeerobben samen met lokale ondernemers heeft ontwikkeld loopt gesmeerd. De boekjes blijken zeer gewild, natuurlijk vooral omdat de aankoopprijs van het boekje (?5,00) al heel snel terugverdient wordt, meestal al bij ??n aankoop bij een van de deelnemende winkeliers. Het wordt zo wel heel gemakkelijk voor de kopers van de boekjes om er in de maand december groot voordeel mee te behalen in eigen stad. Hoe mooi kan het zijn!

Vorige week trokken diverse teams van Zeerobben door de stad om huis-aan-huis de waardevolle boekjes aan de man te brengen. Natuurlijk werd niet iedereen thuis getroffen of werd niet overal open gedaan. De jongens en meisjes van Zeerobben lieten zich er niet door ontmoedigen en het gezamenlijk uitvoeren van de actie zorgde al voor een goed gevoel van teambuilding. Dan is het natuurlijk sowieso al geslaagd te noemen.

Deze week en de komende dagen zijn er nog volop boekjes met waardebonnen te verkrijgen bij de leden van Zeerobben. Zij verkopen de boekjes nu binnen hun kennissenkring. Heeft u nog geen boekje en wilt alsnog mee profiteren van de vele honderden euro’s voordeel? Spreek een Zeerob aan en hij/zij zal het gerust voor u willen regelen.

Overigens, anders dan vermeld in de boekjes worden de waardebonnen door de winkeliers afgetekend en niet ingenomen. Dit omdat ze tweezijdig bedrukt zijn en beide zijden natuurlijk hun waarde houden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda