Sport

VVH Dames verliest

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Zaterdag 31 januari stond de wedstrijd VVH en vco58 op het programma. Vvco58 staat in de ranglijst net een paar plaatsen hoger dan VVH. De dames van VVH hebben noodgedwongen een bijzondere tactiek voor deze wedstrijd: verjonging. De spelverdeelster Anneke welke pas een respectabele leeftijd heeft behaald was er niet bij en werd vervangen door de ruim dertig jaar jongere Lisanne.

Dit naast een aantal jeugdspelers, welke al meerdere keren hebben meegespeeld, maakt dat de gemiddelde leeftijd binnen het team snel daalt. De dames van VVH gaan goed van start. Met Anna, Merle, Lisanne, Lisette, Mirna en Annie in het veld gaat het nek aan nek. Als de stand boven de 20 komt en het verschil steeds 1 of 2 punten blijft wordt Nynke Marije ingewisseld voor Anna op de mid.

Helaas blijft het verschil 2 punten in het nadeel van VVH en wordt de 1e set met 24-26 net verloren. Met dezelfde opstelling gaat de tweede set van start. Beide teams blijven aan elkaar gewaagd, maar ditmaal is het voordeel aan de kant van VVH. Met 25-23 wordt de tweede set gewonnen na een mooie laatste aanval van Mirna. In de derde en vierde set wordt het verschil ietsje groter in het voordeel van vco58. Al met al een leuke leerzame wedstrijd, met helaas als resultaat een 3-1 verlies.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda