Voetbal

Voorbeschouwing Zeereobben-Idskenhuizen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Met respect wordt er altijd over de mannen van Idskenhuizen gesproken. Fysiek sterk en tot de laatste minuten strijd. Dit zal aanstaande zaterdag niet anders zijn.

In de heenwedstrijd stond er weliswaar een overtuigende 2 – 5 op het scorebord, maar van een gemakkelijke wedstrijd was geen sprake. Pas in de slotfase werd de marge uitgebreid naar 3 doelpunten en dat bleek achteraf genoeg voor drie punten. Ondanks de 0 – 4 nederlaag tegen koploper Leeuwarder Zwaluwen staat VVI nog stevig in de middenmoot, maar veilig zijn ze zeker nog niet. Dus ook voor hen geldt punten pakken.

Zeerobben keerde afgelopen zaterdag met een fortuinlijke zege tegen De Wâlde huiswaarts. Ze weten weer, dat naast technisch surplus ook strijd nodig is om mee te dingen naar de prijzen. Op inzet en op het tandvlees bleef Zeerobben aan de goede kant van de score. Voor zaterdag zal dit niet anders zijn. Trainer Schotanus zal de psychologische trukendoos moeten openen om de mannen op scherp te zetten. Het gevaar van onderschatting ligt op de loer. Met de ondersteuning van telkens groter wordende supportersschare zal gepoogd worden in de race te blijven. Allen in ieder geval van harte welkom zaterdag 7 maart om 14.45 uur op het Oostersportpark.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda