Voetbal

Trainer Duco Mulder verlengd contract

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De enthousiast Duco Mulder heeft volmondig ?ja? gezegd tegen het komende seizoen als hoofdtrainer bij het eerste van de fc Harlingen. Duco is in augustus 2016 gestart als trainer van het eerste elftal en tekent voor een jaar bij.

Het was een rommelig eerste half jaar voor Duco en zijn team. Bij de start van het nieuwe seizoen had het eerste elftal direct te maken met een serieuze uitstroom van maar liefst acht spelers. Dit heeft direct wat betekent voor het eerste elftal. Duco moest keihard met de jongens bouwen aan een nieuw elftal. En dat is gelukt. Gelukkig kreeg het elftal gedurende het jaar weer bijval van drie oudgedienden.

Er staat nu een stabiele basis, maar voetballen in de derde klas maakt wel dat er voor andere jongens soms andere prioriteiten liggen, zo als ploegenwerken en tentamens. Voor Duco is dit een uitdaging die hij graag aangaat. Fc Harlingen is een warme vereniging, met sfeer en de diverse uitdagingen waaraan Duco graag commitment geeft.
Voor nu is het een zaak om te overleven in de derde klasse maar voor het volgende seizoen is de ambitie om een stabiele derde klasser te worden en voorlopig te blijven.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda