Sport

Shi Sun scoort op Internationale Kampioenschappen Tang Soo Do

Door Jeroen Pietersma
ENSCHEDE - Op zaterdag 28 januari waren in Enschede Internationale Kampioenschappen Tang Soo Do. Aan dit internationale toernooi deden meer dan 160 deelnemers uit zeven verschillende landen mee, waaronder Belgi?, Spanje, Denemarken en Engeland. Shi Sun uit Harlingen was daar aanwezig met tien deelnemers, onder begeleiding van hun instructeur Master Ronald Pander.

De deelnemers waren al in alle vroegte vertrokken omdat het toernooi om kwart over negen begon. In de ochtend waren de deelnemers tot 14 jaar aan de beurt, waaronder ook vier leerlingen van Shi Sun. Na de lunch waren eerst de deelnemers van 15 jaar en ouder met gekleurde banden aan de beurt, gevolgd door de zwarte band dragers. In deze laatste categorieën kwamen de overige zes deelnemers van Shi Sun uit. Samen wisten zij maar liefst zeventien medailles in de wacht te slepen, waarvan vier keer goud, acht keer zilver en vijf keer brons. Ook de deelnemers die dit keer net buiten de prijzen vielen hebben het uitstekend gedaan en hebben een geweldige dag gehad.

De prijzen waren voor:
Julian Bakker; goud met loopvormen, zilver met sparren en zilver met breektesten.
Jayden Bakker; zilver met loopvormen.
Leah de Vlas; zilver met loopvormen.
Tjitske Pander; zilver met breektesten, brons met sparren.
Linda de Bock; zilver met wapenloopvormen.
Linda Ploeg; goud met sparren, goud met wapenloopvormen en brons met breektesten.
Hillebrand Pander; zilver met breektesten.
Pieter Spoelstra; brons met wapenloopvormen.
Ronald Pander; goud met breektesten, zilver met wapenloopvormen, brons met loopvormen en brons met sparren.

Master Ronald Pander kijkt zeer tevreden terug op deze dag en gaat nu weer met zijn leerlingen in volle voorbereiding voor de volgende toernooien aanstaande april in Rotterdam en later die maand in Cardiff, Wales.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda