Voetbal

Onderlinge mixwedstrijd MA1 en VR1 succesvol

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Zaterdag zou fc Harlingen VR1 spelen tegen CVO, echter dit team had zich afgemeld. Het zonnige weer was te mooi om niet te spelen dus een onderlinge mix van MA1 en VR1 van fc Harlingen was snel gemaakt, en zo speelden alle dames toch een mooie wedstrijd op de zonovergoten Vierkantsdijk.

Het was wel even wennen aan elkaar daar dit seizoen nog niet zo’n gemeenschappelijke wedstrijd had plaatsgevonden. De voorbereiding op deze onderlinge wedstrijd was helemaal compleet door de gezamenlijke lunch, aangeboden door M. Lunenborg van supermarkt PLUS. Daarbij was het gesprek over de mooie voetbalplaatjes aan de orde en hoe leuk het was om deze voetbalplaatjes te verzamelen en te ruilen met elkaar: de sterren van fc Harlingen.
Trainer Hans had een zodanige mix gemaakt dat beide teams evenredig en gewaagd aan elkaar deze mixwedstrijd konden spelen. Het werd een collectief succes dat eindigde in een 3-3 gelijkspel. Het belangrijkste was dat fc Harlingen weer een stap heeft gemaakt binnen de meisjes- en vrouwenafdeling. Het samen spelen maakt de toekomst voor deze afdeling binnen fc Harlingen gezond en sterk, ook voor de nieuwe toekomstige meisjes die willen komen voetballen bij fc Harlingen. Na afloop van deze wedstrijd werd nog een glaasje gedronken, aangeboden door de andere sponsor Riekele de Jong, schilderspecialist in Harlingen.
Hoe denkt men binnen de organisatie van de meisjes- en vrouwenafdeling verder te gaan? Dat weten wij hopelijk op korte termijn zodat de speelsters en de begeleidingsteams de plannen voor het nieuwe seizoen kunnen gaan maken. Maar eerst de volgende wedstrijden en die voetbalplaatjes van PLUS, dat fotoboek mag volgeplakt worden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda