Voetbal

MP 2 fc Harlingen in het nieuw door sponsoren

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Groot feest voor de Mini Pupillen 2 van fc Harlingen. Zondag kregen zij voor de wedstrijd van fc Harlingen 1 ? FFS 1 nieuwe voetbaltassen van de voetbalvereniging fc Harlingen uitgereikt.

Deze tassen zijn beschikbaar gesteld door de Vrienden van fc Harlingen en sponsor Plus Lunenborg. Behalve de tassen kregen ze ook nog allemaal een gloednieuw trainingspak aangeboden met hun eigen naam op de rug gedrukt. Op de beide Justins na kunnen ze zo niet in de war raken. Veel van de jongens en meisjes hielden na het formele fotomoment vol trots hun trainingspak aan.
De trainingspakken zijn beschikbaar gesteld door drie sponsoren, namelijk Bote en Patricia Teerling, Rein en Jellie Agema en Dirk en Audrey Hiemstra. De sponsoren wensen de kleine voetbalsterretjes van de fc Harlingen heel veel voetbalplezier met hun trainingspakken en tassen.

Op de foto: achter vlnr: Age Tichelaar (trainer), Bote Teerling, Patricia Teerling, Dirk Hiemstra, Rein Agema.?Voorste rij vlnr: Jelle Koudenberg, Bryan Teerling, Raymon Agema, Yalenka Hiemstra, Kiyan Alcinkaya, Arad Aldoski, Senna van der Schaaf, Justin Brandsma, Justin Beverlo.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda