Sport

Mooi weer bij Anneke Bos toernooi

Door Jeroen Pietersma
Het tennistoernooi waar het draait om gezellig samenzijn, sportiviteit, vooral veel lol en waar winnen op de tweede plaats komt, d?t is het Anneke Bos toernooi van T.V. Ready.

Vorige week werd er onder leiding van de vier team captains, te weten Feija, Tieneke, Karla en Rudolf, vijf avonden lang, onder bijzonder mooie weersomstandigheden, door ongeveer veertig leden van T.V. Ready tegen elkaar getennist. Sommige tennissers speelden tot drie keer toe op één avond en dan soms ook nog lange wedstrijden. Dat viel alleen vol te houden door de gezonde bananen, appels, kersen, meloenen en nog veel meer lekker fruit, geleverd door sponsor Alta, groothandel in groente en fruit.

Op vrijdag werden de finales gespeeld. Uiteindelijk trok het team van captain Rudolf aan het langste eind. Alle deelnemers kregen de traditionele teamfoto uitgereikt en konden daarna aanschuiven bij de al even traditionele gezamenlijke Chinese maaltijd.
Intussen zijn de Harlinger tennissers in grote getale naar Franeker getrokken om daar deel te nemen aan het Franeker Open. Dit toernooi duurt nog tot en met aanstaand weekend. Maar waar heel tennis minnend Friesland en omstreken natuurlijk op zit te wachten, is uiteraard het Open Tobbedans PuntNL Groep Toernooi dat op 2 juli begint op ons eigen Cleem Heegerpark. Er hebben zich inmiddels al bijna 250 deelnemers aangemeld voor dit kwalitatief hoogstaand en daarnaast beregezellige tennistoernooi. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 25 juni 11.00 uur. Maar als toeschouwer bent u natuurlijk ook van harte welkom gedurende de hele week van 2 t/m 10 juli.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda