Voetbal

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie

Door Jeroen Pietersma

Wedstrijden A poule
Kantine Waddenhal – de Kombuis 7-4
De Kantine is nog steeds de koploper maar om dat te blijven wordt elke keer moeilijker. Nu wist na 5 minuten de Kombuis al de leiding te nemen via een treffer van Marcel Amels, 0-1. Maar ja dan heb je bij de Kantine natuurlijk de lange Stefan Adema lopen en die heeft ook nog eens een dodelijk schot, hij maakte 1-1. De Kombuis deed het goed Bouke Zuiderhof maakte heel bekeken 1-2 en Marcel Amels vergrote de voorsprong, 1-3. De Kantine wudde wakker en puur op karakter wist Ane Schaap 2-3 binnen te frommelen. En nog voor de wissel richtte de veteraan Ralf van Hurck zich op, hij haalde uut met sien oranje skoensjes en het was 3-3. In de 2e helft kon Ane Schaap 4-3 maken maar keeper Karst v.d. Heide redde uitstekend. Twee minuten na de wissel werd een slappe inzet van Ralf van Hurck met behulp van de keeper toch in het doel gewerkt, 4-3. En die Ralf had zeker doop had want hij maakte oek nog een keer 5-3 omdat ut zootsje van de Kombuis in slaap lazerd waren. Fabian Donderwinkel deed nog wat terug 5-4 maar Ane Schaap bepaalde de eindstand met 2 treffers op 6-4 en 7-4.

Oosterhof/Holman – RCM Administratie 3-4
RCMA is de ploeg die maar op een punt achter de Kantine staat dus was een overwinning gewenst. Het werd nog een spannende partij want OH gaf zich niet zomaar gewonnen. Wel kwamen ze op voorsprong door een mooie treffer van Frank Cookson, 0-1. Maar OH bleef volgen. Stijn Schakenbos maakte 1-1 en zij waren op dat moment zeker niet de mindere van RCMA. RCMA namen weer de leiding, ditmaal was Yassim Fagouz de schutter 1-2 maar Brent de Groot trok de stand weer gelijk, 2-2. De goed spelende Niels Outhuyse had weer een paar van zijn mooie acties en als een jonge hinde vloog hij alles voorbij en scoorde 2-3. In de 2e helft viel Tetse Helvrich, de spelverdeler, uit. Toch liepen de mannen van RCMA uit naar 2-4 door schutter Yassim Fagouz. Het werd nog even spannend toen Stijn Schakenbos 3-4 maakte maar daar bleef het bij.

Nesta Shippng – SMS Chill Time 5-5
Helaas was hier geen verslag bij, de mensen die dit moesten verzorgen waren ziek, beroerd of misselijk een hing zelfs met een half vrachje an e bar. Toch weten we wel dat Arjan Outhuyse SMS op voorsprong zette, 0-1. Pieter v.d. Schoot, de Sexbierummer, maakte 1-1 en Tobias ten Hoeve zette Nesta op 2-1. SMS deed weer wat terug, Martin N 2-2 en Arjan Outhuyse 2-3, Frank Seinen maakte weer gelijk 3-3. Toen leek SMS afstand te nemen Rob v.d. Zee maakte 2 achter elkaar 3-5, Tobias ten Hoeve en de watervlugge Eelco v.d. Schaaf trokken de stand weer gelijk, 5-5.

Friesland Direct – Taxi Harlingen 4-2
Een strijd om aansluiting te houden bij de koploper en vooral voor Taxi dat tweede staat. Beide teams waren aardig compleet en het kon dus een mooie strijd worden. FD kreeg de eerste kans maar die werd om zeep geholpen door Niels Vlottes. En ook Drewes Janssen wist de juiste richting niet te vinden. Maar ook Taxi zette keeper Johannes Visser onder druk maar ut mansje pakte weer een hoop ballen. Arjen Visser werd door Jeroen Nieuwenhuizen een niet te missen kans geboden voor een leeg doel maar weer ging het mis voor FD. En toen eindelijk een moeilijke pass van Drewes, Johan Janssen bereikte toen liet grote broer weer us zien hoe ut wel mut, 1-0. In de 2e helft vocht Taxi terug vliegende passes waren er van Jilke ‘doe wat’ Alkema en Luuk Jellema bood Friso van Eyck een niet te missen kans en ja hoor eindelijk raak, 1-1. FD was weer aan de beurt en Jeroen Nieuwenhuizen maakte 2-1, Johan Jansen bewees weer eens zijn waarde, 3-1. Nog even kwamen de mannen van Taxi terug door een treffer van J. Attema op 3-2. Alle hoop werd echter aan flarden geschoten door good old Johan Janssen, 4-2.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda