Meromar Seafoods bv zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden B poule
Oosterhof/Holman – Bakkerij Elsinga/v d Kooi Schilder    3-5
Beide ploegen vlogen meteen in de aanval maar bij het afwerken hadden ze even de ogen dicht. G.J. de Groot kwam zelfs oog in oog met de Elsinga/v d Kooi keeper maar nog miste hij. Toen Frank Pietersma goed werd aangespeeld benutte hij dit kansje wel 0-1. Elsinga/v d Kooi ging door, en de al plat op sien billug vallende Jarno Bouwhuis wist toch te scoren 0-2. In de 2e helft joeg Jarno Bouwhuis een vrije trap in de touwen 0-3. Frank Pietersma maakte nog 0-4 toen zakten de schilderende bakkers wat weg en maakte S. Beuker 1-4 en  2-4 de spanning kwam helemaal terug toen GJ de Groot 3-4 maakte. Maurice van der Kooi besliste de wedstrijd toen hij de bal tussen de benen van de keeper tikte 3-5, Elsinga/v d Kooi namen dus de drie punten mee.

Nesta Shipping – De Weinstube    4-9
De Weinstube is uit de beker geknikkerd en wilden zich nu graag revancheren. Het tempo was in het begin niet zo hoog maar de snelheid van Hidde Huisman wel en hij zette de Stube op 0-1. Ut slangenmees van de Stube, Jilke Alkema wurmde zich langs de defensie en het was 0-2. Uit een een-tweetje tussen Friso van Eijk en Hidde Huisman tikte de laatste 0-3 binnen en uit het volgende een tweetje met Siebe Lutgendorff scoorde Hidde weer 0-4. Nesta kon er maar weinig tegenin brengen alleen een onverwachte pegel van mien maat Johan Janssen had succes 1-4. Uiteindelijk won de Weinstube met 4-9, hun schutters waren Jilke Alkema 1x, Friso van Eijk 2x, Siebe Lutgendorff 1x en Daniel Kalkhuis 1x. Tegen scoorden Johan Janssen, Emiel Postmus en Pieter van der Schoot.

Wedstrijd C poule
De Bock Computers – PoPaLo    8-0
De Bocken hadden er zin aan want als een speer sneed Menno Bottema bij de PoPaLo defensie langs en maakte 1-0. Toen vervolgens PoPaLo keeper Simon Nijkamp met sien poten wied uut stond skoot Arno Rotteveel de bal ur deur heen 2-0. Een lange pass op Nils Podt wist hij heel keurig te benutten 3-0. Ja en PoPaLo dan, nou coach Keimpema wilde zijn spelers wel vooruit duwen en schreeuwen, na afloop had de man zelf kramp in sien kaken, maar ut hielp niet ze maakten er niets van. Nog in de 1e helft schoot Nils Podt eerst via de paal raak 4-0 en vervolgens ging er weer een door de benen van de keeper, had zeker an ut bargenvangen weest 5-0. Ook in de 2e helft waren de voddeboeren niet vooruit te branden, nou hing er ook een tropische warmte in de zaal. Arno Rotteveel scoorde in de 2e helft nog een zuivere hattrick eindstand 8-0.

Wedstrijd D poule
Bakkerij Overzet – SVO Attema    7-3
De 1e helft werd een gelijk opgaande strijd tegen de oudjes van Overzet en de jongkjes van Attema. Na 3 minuten stonden ze bij Overzet even uut hun neus te vreten en broesde Folkert Brouwer de bal meteen in de touwen 0-1. Maar de veteraantjes begonnen wat meer met de hasses te speulen, en Klaas Kuiken {fred zn} kon meteen een mooie pass van Hans Otten afronden 1-1. Dat was een terechte stand op dat moment, Overzet had mazzel dat een inzet van R Leunge tegen de paal belandde. De volgende kans was weer voor Attema nou kwam Nigel Breidenbach alleen op de keeper of maar hij struukelde over de bal en viel op sien vreet. Aan de andere kant miste Peter Jaspers voor een leeg doel dat herstelde hij twee tellen later en maakte 2-1. Vlak voor de wissel kreeg Nigel Breidenbach nog een honderd procent kans en die tikte hij wel binnen 2-2. Direct in de 2e helft was er een één-twee tussen Hans Ottens en Klaas Kuiken en de laatste ronde dat af 3-2. Klaas Kuiken was meteen de uitblinker hij maakte nog 4-2en 5-2 . Op routine wonnen de mannen van Overzet Hans Otten maakte nog 6-2 en Peter Jaspers tikte 7-2 binnen, Fabian Donderwinkel bepaalde de eindstand op 7-3.