Voetbal

Kansen voor jeugdvoetbal bij Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Hoewel de competitie voor veel teams nagenoeg gespeeld is, zijn er bij Zeerobben nog twee teams die nog iets kunnen verdienen.

Zeerobben JO17-1 had een goede eindsprint in de hoofdklasse en dat leverde de ploeg de 3e periodetitel op. Die geeft recht op deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie. De loting heeft JO17-1 aan Gorecht gekoppeld. Gorecht komt uit Haren en is geëindigd op de 11e plaats in de 4e divisie H waar Cambuur L. JO17-1 kampioen werd. Morgenavond om 19.30 uur is de eerste ontmoeting op het Oostersportpark en aanstaande zaterdag is de return te Haren.

Zeerobben JO11-1 is kampioen geworden in de 1e klasse maar zit ook nog steeds in de beker. Het team heeft inmiddels de kwartfinale bereikt en treft daarin zaterdag ONS Boso Sneek. ONS komt net als Zeerobben uit in de 1e klasse en is op een 4e plaats geëindigd achter ploegen als Udiros, GVAV Rapiditas en Frisia. Zeerobben zal dus vol aan de bak moeten voor een goed resultaat. Een goed resultaat levert namelijk een startbewijs op voor de finaledag die op 10 juni a.s. in Emmen gehouden wordt. Zaterdag begint de wedstrijd om 10.30 uur op het Oostersportpark.

 

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda