Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Zeerobben A1 had niets in te brengen tegen kampioenskandidaat Frisia A1 en kreeg met 1-10 een behoorlijk pak slaag op het Oostersportpark.

Voor B1 waren de druiven wel heel zuur. Halverwege de tweede helft stond B1 nog met 1-0 voor tegen Heerenveen B1 maar uiteindelijk moest B1 toch haar meerdere erkennen in het hooggeplaatste Heerenveen en werd het uiteindelijk nog 1-2. Voor zowel B2 als B3 stond er geen competitiewedstrijd op het programma.
C1 ging onderuit tegen VEV’67 en verloor met 4-1. Ook D1 kwam afgelopen weekend niet in actie. D2 deed dat wel en hoe. Zij kwamen met een 0-2 overwinning terug uit Dronrijp . En ook D3 kwam niet in actie.

Het lukte E1 niet om punten mee te nemen uit Akkrum, want daar werd nipt (1-0) verloren. Ook voor Zeerobben E3 was er verlies. Zij waren thuis niet opgewassen tegen het sterkere Frisia E5 en verloren met 1-7. Zeerobben E6 en Hardegarijp E3 knokten beiden vanaf het eerste fluitsignaal twee keer 25 minuten lang voor de overwinning. Toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er 4-4 op het scorebord.
F1 had ook een vrij weekend. F2 moest als koploper naar Leeuwarden om aan te treden tegen Frisia F4. Een lastige pot die echter wel keurig met 2-0 werd gewonnen. De spelers van F3, F4 en F5 konden afgelopen zaterdag ook heerlijk uitslapen. F6 moest wel aan de bak. Helemaal naar Stiens om te spleen tegen de plaatselijk F6. Het kon niet op voor F6. Er werd met maar liefst 2-10 gewonnen. F7 kwam ook in actie en verloor met 4-0 van AVC F3.

Meisjesvoetbal
De meisjes van MC1 waren afgelopen weekend vrij. Nadat de meisjes van MC2 op de dinsdag na Pasen Tzummarum MC1 al met ruime cijfers (8-0) hadden verslagen, deden ze dat afgelopen weekend tegen Frisia MC1 nog een keer. Het werd 6-1. De meisjes van MD1 speelden thuis tegen AVC MD1. Het werd een spannende partij die uiteindelijk met 4-2 door AVC werd gewonnen. De meisjes van MD2 waren ook vrij afgelopen weekend. Het zevental van ME1 kwam niet langs Lw. Zwaluwen ME1 en verloor met 3-4.

Morgen weer gezellige drukte op het Oostersportpark. Er zijn maar liefst 13 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling van Zeerobben. En daar tellen we dan nog niet eens de wesdstrijdjes van de Waddenrobkes bij anders zou het aantal wedstrijden tot boven de dertig stijgen. Met het steeds aangenamere voorjaarsweer zal het ongetwijfeld goed toeven zijn op het Oostersportpark waar de eerste wedstrijden weer om 8.45 uur van start gaan.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda