Sport

Harlinger turnsters doen het goed

Door Jeroen Pietersma
MAKKUM ? Afgelopen zaterdag waren er in Makkum plaatsingswedstrijden van de KNGU. Ook een aantal turnsters van V&K-Stenenman waren van de partij. Uit de 'instap' groepen van juf Angelique Bos deden vier turnsters mee.

Sterre en Iris (jeugd 2 h) turnden hier hun eerste plaatsingswedstrijd. Ze lieten allebei goede en netjes uitgevoerde oefeningen zien. Lieke turnde ook mooie oefeningen over de pegasus, een sterke uitvoering van de half in half uit. Kirsten turnde een stabiele wedstrijd. Maar de spanning kreeg bij het laatste toestel op de balk net wat te veel de overhand en een val kostte haar teveel punten. De meiden gaan vol energie en goede moed er weer tegen aan en gaan hard trainen voor de tweede plaatsingswedstrijd.

Juf Marian Talsma moest afgelopen zaterdag ook naar Makkum met twee turnsters uit de instapgroep D1. Ook voor Bo en Sharmila was dit hun eerste plaatsingswedstrijd. Allebei turnden ze een keurige wedstrijd met een mooi resultaat: Bo behaalde de vierde plek en Sharmila de zevende plaats.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda