Fc Harlingen?op reis naar Ameland

HARLINGEN ? Aanstaande zondag gaat fc Harlingen op bezoek bij het Amelander Geel Wit. Dat zijn altijd leuke reisjes, alhoewel, je bent een hele dag in touw voor 90 minuten voetbal.

Maar als we de boeken erop naslaan, zien we dat er uit de onderlinge duels er flink op los werd gescoord en dan zijn dat leuke wedstrijden om te spelen en te zien.?Toen het nog vv Harlingen was, werd het vorig jaar tot diep in blessuretijd.?Zowel in Harlingen als op Ameland 4-4. Maar dat was toen, en nu is het fc Harlingen en staat er een ander team.?In het begin van deze competitie kwam Geel Wit naar Harlingen en werd het getrakteerd op een 6-2 nederlaag. En gezien de wedstrijd die fc Harlingen met name in de tweede helft liet zien tegen FFS?moet er zeker een overwinning op het eiland te behalen zijn.?Of dezelfde elf als tegen FFS  komende zondag ook gaan starten, is nog niet bekend.?In ieder geval: de boot vertrekt vanaf Holwerd om 9.30 uur en terug om 16:30 of 18:30 uur, maar dat zal wel afhangen van het behaalde resultaat en de gezelligheid.
Indien de competitiewedstrijd niet doorgaat, wordt er geoefend tegen VV Bergum 1 eerste klasse op zaterdagavond of zondagmiddag.