Voetbal

FC Harlingen ontvangt Oosterlittens

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De fc Harlingen treedt komende zondag thuis aan tegen Oosterlittens. En Oosterlittens staat met drie punten stijf onderaan en dit dankzij maar drie gelijke spelen uit zeven wedstrijden.

FC Harlingen doet het goed: afgelopen zondag werd uit met 1-2 van Drachten gewonnen en dat kun je zeker een goede prestatie noemen. Het was op het nippertje en Drachten miste ook nog een strafschop vlak voor tijd, maar toch. Ook blijkt het dat trainer Jaap de Jong over een aardige brede selectie beschikt, en dat is mooi. Zondag dus tegen Oosterlittens en laten we die niet onderschatten want het is in het verleden wel gebleken dat men veel moeite met deze ploeg kon hebben.

Johan OSI Dijksman doet de prognose deze week. “Er is een topper deze week,” zei Johan, “en dat is Nicator teugen Lemmer en ik bin wel een bitsje een Leeuwarder maar ik dink niet dat Nicator wint, Lemmer trouwens oek niet ut wud dus een geliekspel. Zwaagwesteinde teugen DTD is oek belangriek voor Harlingen en ik dink dat mien maat Hansma van DTD gaat winnen. En fc Harlingen hou ik oek op winst en dan gaan we mooi richting de top”. Johan OSI is een kenner want hij heeft gevoetbald bij Rood Geel, OSI en rkvv Robur en is als grensrechter de twaalfde en belangrijke man voor de fc Harlingen.

Prognose Johan OSI
Geel Wit - FFS 2
Zwaagwesteinde – DTD 2
Trynwalden - Leovardia 3
Harkema Op. - Drachten 2
Harlingen - Oosterlittens 1
Nicator - Lemmer 3
Ureterp - Friesland 2

|Doorsturen

Buienradar



Agenda