Fc Harlingen meiden en vrouwen

Na twee weken stil te hebben gestaan zouden de VR1 van fc Harlingen eindelijk weer eens in actie komen. Zouden, want de tegenstander belde af. Nog ??n wedstrijd te gaan voor de winterstop aanbreekt. En deze wedstrijd zal thuis zijn. En dat deze bijzonder wordt dat is nu al zeker. De VR2 hebben nog een aantal wedstrijden te gaan evenals de MO15-1. Hieronder de uitslagen van de meiden (MO) en vrouwen (VR) bij fc Harlingen.

Fc Harlingen MO13-1

Na drie overwinningen op rij stond zaterdag de thuiswedstrijd tegen Flevo boys MO13-1 op het programma. Al snel kwamen de meiden van Flevo boys eruit en liepen ze alleen op de doelvrouw van fc Harlingen af en de 0-1 was al een feit. Maar fc Harlingen gaf niet op en al snel speelde het spel zich af op de helft van tegenstander. In de tiende minuut is het fc Harlingen die dan de gelijkmaker maakt. Fc Harlingen is sterker en de meiden voelden dat ook. Vlak voor rust is het dan ook fc Harlingen die de ruststand op 2-1 zetten. In de tweede helft kwamen de Flevo boys toch even goed uit de startblokken en in de 39e minuut ging de bal via de lat over. De meiden schrokken hier toch even van en dus deed iedereen nog even een stapje harder. In de 45e minuut kreeg fc Harlingen een corner en de bal kwam prachtig voor. En net als in de eerste helft werkte de keepster ook nu de bal in eigen goal, 3-1. Zo eindigde de middag ook. Een prachtige overwinning en een gedeelde tweede plaats. Op naar volgende week, dan reist dit gezelschap af voor de laatste competitiewedstrijd naar Sneek waar SWZ Boso Sneek MO13-1 de tegenstandsters zullen zijn.

De meiden van fc Harlingen MO15-1 zagen hun wedstrijd tegen SC Franeker MO15-1 afgelast worden. Komend weekend spelen de meiden thuis om 11.45 uur tegen LAC Frisia 1883 MO15-1.

Fc Harlingen (VR1) zouden eindelijk in actie komen ware het niet dat de tegenstanders de wedstrijd afgelasten. Komend weekend komen de vrouwen thuis om 14.30 uur in actie en tegenstandsters zullen dan WWS VR1 uit Wirdum zijn.
Fc Harlingen VR2 wisten de thuiswedstrijd tegen MKV’29 VR2 te winnen met 2-0. Aankomend weekend zullen ze in en tegen Arum VR 1 spelen.