Sport

Familiedag Harlinger hockeyclub in teken van WK

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? De traditionele familiedag van de Harlinger Mixed Hockeyclub stond afgelopen zondag in het teken van de heren WK-finale in Den Haag.

De wedstrijd kon op een groot scherm gevolgd worden. En ondanks de teleurstelling over de verloren wedstrijd overheerste het plezier op deze zonovergoten familiedag waaraan meer dan 150 leden meededen.
De hockeysport groeit en groeit, mede door de successen van de nationale teams. Het WK in eigen land was de afgelopen weken een geweldige reclame. De HMHC groeit naar de 300 leden toe en dat is een absoluut hoogtepunt in haar bestaan. Binnenkort moet het park met twee velden gereed zijn en kan de club nog verder groeien.
Nieuwe leden zijn welkom in alle leeftijdscategorieën. Er wordt spelenderwijs kennisgemaakt met de sport vanaf 5 à 6 jaar. Voor senioren is er Dames 1, een heren veteranenteam en een heel grote groep enthousiaste recreatiespelers. In september beginnen de trainingen weer en is eenieder welkom om een aantal keer vrijblijvend mee te doen. Meer info op www.harlingermhc.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda