Een week niet genoeg voor HMHC dames 1

HARLINGEN - Na wat opstart problemen vertrokken de Harlinger Dames 1 afgelopen zondag richting Dronten, waar een geheel nieuw selectie team op hen stond te wachten. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter bleek al snel dat het team uit Dronten aanzienlijk sterker was dan het team van de afgelopen jaren.

Beide teams gingen de eerste helft aardig gelijk op. Toch had de invallende keepster, Akke van der Laan, de eerste helft 4 tegen doelpunten, ondanks een aantal mooie reddingen. Jeanine Teuben was deze wedstrijd weer helemaal de oude. Ze gaf niet op en uiteindelijk resulteerde het in een mooi doelpunt voor de Harlinger Dames.  In het begin van de tweede helft keerde de rust terug in het Harlinger Dames team. Helaas moest er tijdens dit goed hockeyde rustmoment gestopt worden met de wedstrijd. Eén van de tegenstanders raakte gewond en er moest gewacht worden op de ambulance. Na dit moment ging het mis bij de Dames 1 van Harlingen, goed mis helaas. Speelsters Bente Jongejans, Anna Posthumus en keepster Annemarie Jansen werden op dit moment extra gemist. Dit resulteerde in een dramatische einduitslag van 11-1.