Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule

Ruben Altena – Michel v.d. Ploeg
Ruben en Michel zijn op een hoop momenten aan elkaar gewaagd en kunnen dan ook elkaar het vuur aan de schenen leggen. In de eerste game was er dan ook gelijk volop strijd en zagen we mooie rally’s. Ruben won de game met 11-5. Ook in de tweede game kon Ruben een licht voordeel aan zijn kant houden en won hij ook na vele momenten met 11-6.In de derde game waren ze allebei in staat om de game te winnen het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Na vele spannende rally’s waarin ze diep moesten gaan was het toch weer Ruben die de game kon pakken met 12-10 en in sets met 3-0 maar zeker is deze laatste game was duidelijk te zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn.

Ruben Altena – Michel v.d. Ploeg
Ruben en Michel moesten nog een partij inhalen van de eerste ronde en hadden die er achteraan gepland. Ook de eerste game ging weer gelijk volop en waren er nog geen tekenen van vermoeidheid te zien. Deze game kon ook weer lang beide kanten op en was mooi om te zien. Met weer spectaculaire folly,s van Ruben en verrassende lobballen van Michel wisten ze het elkaar goed moeilijk te maken. De game winst was weer voor Ruben met 11-9. In de tweede game wist Ruben duidelijk het voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-4. In de derde game ging ook Michel weer goed mee en zagen we weer veel variatie in het spel. Maar ook deze game was na vele mooie momenten voor Ruben met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Michel weer twee mooie wedstrijden.

B-Poule

Leon Bambach- Bert Erents
Leon ging direct flitsend van start en hield Bert flink onder druk en met alle ballen lukte het ook goed. Bert probeerde het wel maar kon geen druk opbouwen en de service liep ook niet echt goed. Leon pakte de eerste game met 11-6. En ook in de tweede game wist Leon het spel goed onder controle te houden en met name de ballen voor in had hij goed onder controle en pakte hij de punten. Ook deze game was weer voor Leon met 11-5. Bert zag de bui al hangen en probeerde wel weer grip op het spel te krijgen, maar Leon kreeg vleugels en ging voor iedere bal. Ook in deze game liet hij het spel niet meer uit zijn handen glippen en won hij met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Bert geen slechte partij alleen geen winst die had hij de avond daarvoor wel, maar dat was {out of de record] maar misschien had het met de start snelheid nog wel een beetje invloed.

Maurice Chevallier – Steven Brouwer
Beiden hadden er zin in en de beuk ging er gelijk in. We zagen dan ook direct flitsende rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Het was Maurice die de eerste game op zijn naam wist te schrijven met 11-7. Ook in de tweede game bleef het spannend en lang was onduidelijk wie de game zou pakken. Maar ook nu was het Maurice die na vele super snelle rally’s de game wist te pakken met 11-9. En dan hoef je nog maar een game te pakken en de buit is binnen. Deze game ging helemaal gelijk op en wisten beiden goed te scoren. En aan het spel te zien zaten beiden goed in hun spel en dan kan het ook zeker op dit moment nog alle kanten op. Maar het was toch weer Maurice die de game wist te pakken met 12-10 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Steven geen slechte partij alleen geen winst want er gaat teveel mis.


Nick Elzinga – Aldert Sinnema
Nick gaat nog steeds super in de B-Poule en heeft nog maar een wedstrijd verloren dus gaat zeker af op promotie kansen naar de A- Poule in het nieuwe seizoen. In de eerste game wisten beiden goed te scoren, maar het was Nick die de game wist te pakken met 11-6. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en was het lang onzeker wie de game zou pakken. Maar na vele enerverende rally’s was het toch weer Nick die de game pakte met 11-8. In de derde game ging er bij Aldert veel mis en speel je op een gegeven moment tegen jezelf. Nick hield het spel goed in de hand en pakte de game met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Aldert weer een leerzame partij.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda