Sport

Copini Brillen en Contact Lenzen winnaar

Door Jeroen Pietersma
Na laatste Bedrijven Sponsor Competitie van de Natour vlucht vanuit Asse Zellik werd tevens de laatste beker uitgereikt van de vijf toeren van het vliegseizoen 2017. Vitesse werd gewonnen door Frits Werther Scheepsreparatie, Mid-Fond Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Fond door Dienstverlening Harlingen en Jonge-Duiven door Nauta?s Schildersbedrijf.

Op deze laatste Sponsorvlucht de Natour is Copini Brillen en Contactlenzen eindoverwinnaar geworden. Leo en Janin Copini mocht de bloemetjes en de beker in ontvangst nemen uit handen van voorzitter Age Zijlstra. Tweede werd Slagerij Marten van de Zee op de Spekmarkt, derde Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, vierde Visser Containers en Recycling en Harlingen Boeit.nl maakt de top vijf vol.

De Sponsoren waren: Copini Brillen en Contact Lenzen, Bouwbedrijf Bruinsma BV, Visser Containers en Recycling, Grafisch Centrum Harlingen, Dienstverlening Harlingen Vormer 36, Harlinger Courant/Flevodruk, Bierma voor al uw bestrating, Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Roxa Totaal Beheer Totaalontzorgers, Slagerij Marten van de Zee op de Spekmarkt, Harlingen Boeit.nl, Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Beheer en Onderhoudsbedrijf Smit Vlieland, Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen, Cor Nijkamp Bloemen, Nauta’s Schildersbedrijf en Hotel Zeezicht Vlieland.
De totale einduitslag van Generaal Bedrijven Sponsor Kampioen van Harlingen die Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats moet verdedigen word zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda