Voetbal

Competitiestart Zeerobben tegen runner-up Leeuwarder Zwaluwen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Vorig seizoen misten zowel de thuisclub als de gasten uit Leeuwarden promotie naar de eerste klasse in de nacompetitie van de tweede klasse I. Beide zullen proberen weer een gooi te doen naar een plaats in het linker rijtje met misschien weer deelname aan de lucratieve nacompetitie.

Gezien de resultaten voorafgaand aan de eerste competitie heerst er binnen beide verenigingen een gematigd optimisme. Tijdens de voorbereiding verloor Zeerobben slechts één wedstrijd, maar wel de belangrijkste tegen Nijland. De 1-2 nederlaag dreunt nog na. Dit verlies zal met name op het mentale terrein in winst omgezet moeten worden. Voetbal zit er voldoende in deze selectie, maar… daarmee alleen win je geen wedstrijd. Passie, inzet en overtuiging ontbraken afgelopen zaterdag. Als het erop aankomt zullen naast kwaliteit ook de mouwen opgestroopt moeten worden. Het zal aan het veld en de entourage rondom de opening van het van nieuw kunstgras voorziene hoofdveld niet liggen. Ook de staf en trainers zijn er klaar voor. Het antwoord is aan de elf groen-witten binnen de witte lijnen.
Zeerobben nodigt alle voetballiefhebbers uit om zaterdagmiddag naar het Oostersportpark te komen en Zeerobben aan te moedigen. Natuurlijk heet Zeerobben ook de gasten uit Leeuwarden van harte welkom en men hoopt op een sportieve wedstrijd.
Opening nieuwe hoofdveld om 14.25 uur.
Aanvang wedstrijd om 14.45 uur.

Programma
Blauw Wit '34 - Be Quick Dokkum
Heerenveense Boys - Kollum
VVI - CVVO
Veenwouden SC - Hardegarijp
Rijperkerk - Oeverzwaluwen
Wâlde De - Fean '58 't
Zeerobben - Leeuwarder Zwaluwen

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda