Voetbal

Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

RCM Administraties – de Tobbedanser      2-3

Beide ploegjes kwamen wat moeilijk op gang en wisten dus oek hast gien kansen te creëren. De wat ouwere jongeren van RCMA hielden achterin de boel wel aardig gesloten. Ut leek de eerste 12 minuten dan oek een saai partijtje. Tot 3 minuten voor de wissel toen Jeroen van Dellen een aanval in samenwerking met Jasper de Jong en Sander Zeilmaker afrondde, 1-0. Moet wel gezegd dat RCMA keeper Douwe Kamsma keepte as een leeuw en hast alles keerde. Maar toen Chris Tilstra van afstand op doel schiet hoorde Douwe de bal alleen maar fluiten, 1-1. Nog gien 30 seconden later zette Jeroen van Dellen spits Sander Zeilmaker in scoringspositie en hij maakte 2-1. De Tobbedansers gingen nou massaal inne aanval en RCMA moesten alle zeilen bijzetten. Wel kwam van Dellen nog alleen voor de keeper maar hij miste. En dat deed Chris Tilstra niet, hij tikte 2-2 in ut netje. En die stand leek zo te blijven maar helaas voor RCMA dook ineens Hessel Oswald 30 seconden voor tijd vrij voor het doel op en maakte 2-3 en haalde de 3 punten voor zijn ploeg binnen.

 

Oosterhof/Holman – Mind of Visuals         2-2

In deze wedstried lag de 0-1 ur al rap in, Harmen ten Hoeve liet ut net al na 2 minuten bollen. Maar al snel leek de geliekmaker ur an te kommen helaas miste Jimte Offing voor een praktisch lege goal. Geert Jan de Groot kwam voor de keeper maar ja dat was Tjerk Bekius en die plukte de bal as een appel uut een boom. In deze 1e helft kregen ze an beide kanten leuke kanskes maar ut vizier van de mannen ston niet helemaal goed. Yugo Zeilmaker probeerde ut met een solo maar onderweg struukelde hij waarskijnlijk over de bal, kans weg dus. Drekt na de wissel was ut wel raak Daan de Schiffeart maakte met een gelukje, 0-2. Maar ja die mannen van OH geve ut niet drekt op natuurlijk, en zeker Sicco v.d. Bij niet. Hij wrotte um as een slangemees deur de defensie en maakte 1-2. Ut wudde dus vechten voor de geliekmaker en toen Mart Alberda de bal voor sien voetsje kreeg pegelde hij de bal langs keeper Bekius en was en bleef de stand 2-2.

 

Broodje Nuchter – Van Der Meulen  5-3

Deze twee teams gingen ur meteen vliegend in en hadden ur dus wel nogt an. De bank van VDM was druk bezet met maar liefst 3 coaches Mieter, Simon Vuyck en Eric Zandberg. De drie kopkes gingen hangen toen Stijn Schakenbos, met een beetje mazzel, 1-0 maakte. Twee tellen later was ut alweer 1-1 na een fraai hakje van Jort Scheffer. En het was dezelfde Jort Scheffer die ur oek nog 1-2 van maakte. In de 2e helft een mooie pass van Cyrus Boerman op Arjen Outhuyse die ut balsje subtiel binnen tikte, 2-2. De teams waren aan elkaar gewaagd maar dan met je wel opletten blieve en dat deed VDM niet en daar profiteerde Arjen Outhuyse van, 3-2. Maar dit keer had Daan Mulder een bitsje mazzel met sien inzet en wudde ut 3-3. Vervolgens kreeg Stijn Schakenbos een slapende defensie voor zich en maakte 4-3. En ut volgende balsje van Stijn ging tussen de benen van keeper Panbakker deur, 5-3. Verder gebeurde ur niks meer, 3 punten dus voor Broodje Nuchter.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda