Sport

Hardloopgroep S.I.C. jeu de boulen bij Boulegoed

De hardlopers en partners van S.I.C., wat staat voor Samen In Conditie, waren afgelopen zaterdag 6 april bij Jeu de Boulesvereniging Boulegoed voor het jaarlijkse uitje.

Na de koffie met oranjekoek gaven Hessel en Gerrit eerst speluitleg. Daarna werd de eerste ronde buiten gespeeld, heerlijk in het zonnetje, waar iedereen met volle teugen van genoot. Nadat de partij was afgelopen stond het Chinees buffet al klaar. Dit viel voor iedereen zeer in de smaak. Hierna werd in de hal de tweede ronde gespeeld en zowaar nog fanatieker dan de eerste ronde. En met veel hilariteit en gegil door de dames bleef de gezelligheid het belangrijkste van deze avond. De scheidsrechters Hessel en Gerrit kregen het de derde en laatste ronde steeds drukker met meten want toen ging het echt om de te verdelen prijzen. Het enthousiasme en de humor had een hoog gehalte wat zorgde voor een avond om niet te vergeten. Siebrig en Anna hadden het achter de bar ook heel erg naar de zin met zo’n gezellig publiek. 

Er waren vijf deelnemers met nul gewonnen partijen, negen spelers behaalden een keer de winst, negen spelers gingen er met twee winstpartijen aan de haal en vijf toppers pakten de volle winst.

Monique kreeg een prachtige bos bloemen voor het organiseren van deze gezellige dag en Gerrit en Siebrig deden de prijsuitreiking.

 

Uitslagen:

Dames: 1. Monique2. Attie3. Feikje

Heren: 1. Melle2. Douwe3. Jesse

|Doorsturen

Buienradar



Agenda