Sport

Extra ‘goede vrijdag’ voor 24 zwemmertjes

24 Zwemmertjes van Sportcentrum Van Hurck beleefden vrijdag 30 maart een spannende dag. Er werd afgezwommen voor de zwemdiploma’s A en B van de NPZ.

Om 12.00 uur stonden 13 kinderen klaar om te laten zien dat zij de eisen van het A-diploma beheersen. Deze groep had 25 maart al proefgezwommen, zodat ze precies wisten wat er verwacht werd. Alle kinderen en publiek waren toch wel een beetje zenuwachtig, maar dit was al snel vergeten; iedereen zwom keurig het programma. Na alle verplichte onderdelen kregen ze van het publiek een oorverdovend applaus.

Om 11.30 uur elf kinderen die voor hun B-diploma moesten afzwemmen. Ook zij hadden de afgelopen maanden weer goed geoefend voor de eisen van het diploma. Ze zwommen allemaal heel netjes hun programma. Ook deze groep kreeg van het publiek een staande ovatie.

Na kort overleg was het oordeel unaniem: alle kinderen hadden hun zwemdiploma gehaald. Op de foto de geslaagden.

A-diploma

Stijn Schotanus; Bente v.d. Schoot; Svënaya Dijkstra; Wess Brandes; Robin Hanekamp; Anna van Zandbergen; Verian Barbier; Pieke Koudenburg; Huub de Jong; Quinten Halma; Meijs van Berkel; Emmy Gietema en Youri Hartman.

B-Diploma

Semm Leeuwen; Maura Visser; Esmee Bosma; Yerke Boonstra; Floor Faber; Chris Lanting; Ivan Muller; Anouk Reerink; Allard Puite; Suze Bruin en Harry King.

Niet op de foto en geslaagd voor het C-diploma: Jurre Hoekema; Rico Hiemstra; Aarne Pier Sarolea; Emma Agema; Sophia Ristetski; Mirthe Bekema; Dilano v. Esveld en Fardau Zijlstra.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda