Voetbal

Dirk Kuyt trekt veel fans naar Zeerobben

Het was een drukte van belang maandagavond bij de meet & greet met Dirk Kuyt bij Zeerobben. Naar schatting tussen de 500 en 600 fans waren afgekomen op het bezoek van de 104-voudig international.

(Foto: Bert Drent)

Ruim voor het aanvangstijdstip hadden de eerste fans zich al gemeld op het Oostersportpark en toen Kuyt zich om klokslag kwart voor zeven meldde in de kantine voor de meet & greet, had zich buiten al een lange rij gevormd. Mede dankzij de door Zeerobben geregelde stewards verliep alles zeer ordentelijk en kon Kuyt in alle rust aandacht schenken aan eenieder. En dat hij dat op zo’n bewonderenswaardige manier deed valt in hem te prijzen.

 

Voor iedereen een woordje, een handtekening, een foto en dat alles met geduld en een smile van oor tot oor. En dat terwijl hij toch wel even z’n zorgen had uitgesproken over de publiciteit die Zeerobben vooraf aan het evenement had geschonken. Komen er niet te veel mensen en past het nog wel in drie kwartier, zo was zijn zorg. En niet omdat hij het geen drie kwartier zou kunnen volhouden, maar vooral omdat hij beslist om half acht weer moest stoppen om de training van Zeerobben bij te wonen.

Hij vreesde fans teleur te moeten stellen. Dat tekent hem en valt in hem te prijzen. En mooier nog, qua aantallen paste het precies. Klokslag half acht was iedereen aan de beurt geweest en kon Kuyt het veld op, overigens ook weer gadegeslagen door de bezoekers die waren blijven hangen om nog een deel van de training van Zeerobben 1 te aanschouwen.

Het evenement werd zodoende een groot succes voor Zeerobben. Een mooi evenement met mooie PR er omheen. Zeerobben kon tevreden terugkijken op het bezoek van Kuyt.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda