Nieuws

Gestolen telefoon leidt politie snel naar dief

HARLINGEN – De politie heeft vanmorgen een verdachte van diefstal aangehouden. Dat gebeurde vrij snel na de diefstal, doordat de gestolen iPhone de verblijfplaats van de vermoedelijke dief toonde.

Een Harlinger miste vanmorgen enkele dingen in zijn woning aan de Grote Kerkstraat, waaronder een mobiele telefoon en een kratje bier. De Harlinger zag via de app ‘Find my iPhone’ dat de mobiele telefoon zich elders in Harlingen bevond.

De politie werd gewaarschuwd en agenten zijn een zoekactie begonnen in de omgeving. Rond 6.45 uur werd de verdachte aangehouden in de Prinses Margrietstraat.

De politie maakte een plattegrond met globaal de looprichting van de verdachte. Op de dikke rode punten zijn goederen aangetroffen die gestolen waren. Mogelijk liggen er in de omgeving nog meer goederen, zoals portemonnees met bankpassen en dergelijke.

Indien u goederen aantreft in Harlingen waarvan u vermoedt dat deze van diefstal afkomstig zijn, of meer informatie heeft, kunt u contact opnemen met de politie: 0900-8844.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda